back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σφράγιση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αγ. Μαρίνα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣφράγιση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αγ. Μαρίνα

Τη σφράγιση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ) που λειτουργεί στην Αγία Μαρίνα αποφάσισε ο Δήμαρχος Λέρου, διότι όπως προέκυψε από σχετικά έγγραφα του Αστυνομικού Τμήματος και που αναλυτικά αναφέρονται στο κύριο σώμα της απόφασης δημάρχου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με εγκατάσταση ηχείων μεταδίδοντας μουσική σε ένταση πέραν του επιτρεπόμενου ορίου και παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, στερούμενος της άδειας μουσικής όπως κατά νόμο ορίζεται, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Η σφράγιση θα πραγματοποιηθεί στις 27/09/2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μεσημβρινή και για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών. Μέχρι τότε θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να έχει απομακρύνει από το κατάστημα τα τυχόν ευπαθή προϊόντα, προς αποφυγή περαιτέρω ζημίας.

Η αποσφράγιση θα πραγματοποιηθεί την 8η Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πρωινή. Εάν το κατάστημα αποσφραγιστεί αυθαίρετα, ο υπαίτιος τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 178 του Π.Κ.

Κατά τη σφράγιση θα πρέπει να είναι παρόντες οι ενδιαφερόμενοι, διαφορετικά θα γίνει παρουσία μαρτύρων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ