back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπούδασε Μαγειρική Τέχνη και μπες αμέσως στην αγορά εργασίας!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣπούδασε Μαγειρική Τέχνη και μπες αμέσως στην αγορά εργασίας!

Πριν από μία εβδομάδα περίπου βγήκαν τα αποτέλεσματα των πανελλήνιων εξετάσεων και ένας μεγάλος αγώνας τελείωσε για τους μαθητές μας. Η ολοκλήρωση της μαθητικής ζωής είναι μία στιγμή ορόσημο στην ζωή κάθε ανθρώπου. Κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο και ανοίγει η περίοδος των σπουδών που θα δημιουργήσει τις βάσεις για την επαγγελματική ζωή.  

Για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα από το 2000 και έπειτα υπήρξε μεγάλη έξαρση στις σπουδές ανώτατης εκπαίδευσης και στην απόκτηση μεταπτυχιακών τίτλων. Πολλά νέα τμήματα ΑΕΙ/ΤΕΙ ιδρύθηκαν σε όλη την χώρα, ενώ πολλοί ήταν και οι μαθητές που επέλεξαν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Παρατηρείται όμως πολύ έντονα σήμερα το φαινόμενο «έχω ένα πακέτο πτυχία, από τα καλύτερα πανεπιστήμια, και δεν έχω δουλειά».

Ζούμε σε έναν τόπο, όπου η οικονομική βάση είναι ο Τουρισμός. Μήπως πρέπει να σπουδάσουμε ένα αντικείμενο λαμβάνοντας υπόψιν δύο άξονες: 1ος Άξονας: «Να είναι κάτι που μου αρέσει». 2ος άξονας «Να βρώ δουλειά»

Η νέα Τουριστική Σχολή της Δωδεκανήσου, Ankoacademy, σου δίνει την δυνατότητα να σπουδάσεις ένα επάγγελμα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον τόπο σου, ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Δωδεκανήσου και της λοιπής Ελλάδας επιθυμείς.

Ως Υπεύθυνη Σπουδών και προώθησης στην Απασχόληση της AnkoAcademy, σας δηλώνω ότι ακόμα και σήμερα, τέλος Ιουνίου, καλούν καθημερινά στη σχολή ιδιοκτήτες εστιατορίων και σεφ από όλη την Δωδεκάνησο, και μας ζητάνε αποφοίτους του τμήματος Μαγειρικής. Οι απόφοιτοι της σχολής όλων των τμημάτων έχουν όλοι αποκατασταθεί επαγγελματικά από τον Μάρτιο, πριν δηλαδή ακόμα τελειώσουν τις σπουδές τους, είχαμε βρει δουλειά για όλους. Η ζήτηση για Μάγειρες είναι υψηλή, και οι σπουδαστές δεν καλύπτουν αυτή την ζήτηση.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το επάγγελμα του Μάγειρα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα για την επόμενη δεκαετία.

Στιγμές Μαγειρικής στην Anko  http://www.youtube.com/watch?v=MMLdKliyOzs

Μπορείτε να δείτε όλες τις ειδικότητες στο www.anko.edu.gr


Η Υπεύθυνη Σπουδών

Στεργία Έψιμου

 

 «Έναρξη Μαθημάτων το Νοέμβριο /Οι  Εγγραφές άρχισαν»

Πληροφορίες στο 22420-26900, 20255, e-mailinfo@anko.edu.gr

Ελ. Βενιζέλου 79, Κως. 

ANKO ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ