back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος η Αθλητική Ένωση Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος η Αθλητική Ένωση Λέρου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο των σχολών της.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με την Αθλητική Ένωση Λέρου!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Υπεύθυνος Ακαδημίας της νησιώτικης ομάδας, Διαμαντής Τσάτσος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιαίτερα τον κ. Τόλη Αποστόλου για το ενδιαφέρον τους και την ένταξη μας σε ένα δίκτυο που τα τελευταία χρόνια έχει αγκαλιάσει σχολές ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της προς το νεαρό αθλητή μέσα από την τεχνογνωσία και την οργάνωση που προσφέρει, κερδίζει επάξια τον σεβασμό και την αγάπη του φίλαθλου κόσμου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ναβροζίδη Χαράλαμπο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την υλοποίηση της εν λόγω συνεργασίας».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ