Την πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά την εκλογική αναμέτρηση του 2023 παραχωρεί στο Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη η δημοτική σύμβουλος Άννα Ταχλιαμπούρη.
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από το Leros News την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 και αναμένεται με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά τη διαγραφή της από την παράταξη της αντιπολίτευσης του Μιχάλη Κόλια, μια εξέλιξη που προκάλεσε έντονη συζήτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Ταχλιαμπούρη αναμένεται να δώσει τη δική της απάντηση για την απόφαση διαγραφής της, να αναφερθεί στο παρασκήνιο των τελευταίων εξελίξεων, αλλά και να τοποθετηθεί για τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τη Λέρο.
Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα της μεταπολιτευτικής περιόδου στον Δήμο Λέρου, είναι η πρώτη φορά που δημοτικοί σύμβουλοι διαγράφονται από δημοτική παράταξη έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής της.
Η συνέντευξη της Άννας Ταχλιαμπούρη στο Leros News αναμένεται να ρίξει φως στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Σχόλια αναγνωστών
Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.