back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Κερδίζουν Σεβίλλη και Πούμας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτοίχημα: Κερδίζουν Σεβίλλη και Πούμας

Πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Κυριακής. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα ματς από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου, από Αγγλία, Ισπανία, Σούπερλιγκ και Μεξικό, ενώ από το… μενού δε λείπει και η μπασκετική πρόταση! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

Προβάδισμα η Χαλ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Φούλαμ – Χαλ, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98. Η Φούλαμ αντιμετωπίζει μία εκπρόσωπο της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αποκλείσει την Κάρντιφ (νίκη με 1-2) στον 3ο γύρο του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας. Με… άδεια χέρια έφυγαν οι Λονδρέζοι από το μεσοβδόμαδο εκτός έδρας ματς με τη Ρέντινγκ, όμως έχουν ηττηθεί μόνο στα δύο από τα εννιά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (4-3-2). Η Χαλ, από την πλευρά της, αποδείχθηκε ιδιαίτερα αξιόμαχη στο μεσοβδόμαδο επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην ανώτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κρατάει τη νίκη, παρά τον αποκλεισμό. Τρεις νίκες (όλες εντός έδρας) και ισάριθμες ήττες (όλες εκτός έδρας) μετρούν οι «τίγρεις» με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο (για όλες τις διοργανώσεις), παρουσιάζοντας σαφή βελτίωση στο αγωνιστικό τους πρόσωπο. Θεωρούμε ότι η Χαλ θα πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νίκη για Πούμας

Συνεχίζουμε με Μεξικό και το παιχνίδι Πούμας – Νεκάξα, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος, σε απόδοση 2.01. Την δεύτερη διαδοχική της νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η Πούμας, το περασμένο Σάββατο, με τον Χεσούς Γκαγιάρδο να σημειώνει το μοναδικό γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με την Λεόν. Αυτή η δραματική νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη για την Πούμας, που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι, και πλέον είναι μια από τις πέντε ομάδες που παραμένουν στην πρώτη θέση, έχοντας έξι βαθμούς μετά και από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Νεκάξα έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο Κλαουσούρα, μακριά από την έδρα της δεν πείθει ιδιαίτερα και θα πάμε με την έδρα.

Κερδίζει η Σεβίλλη

Περνάμε στην Ισπανία και το διπλό σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι Εσπανιόλ – Σεβίλλη. Να «χτίσει» πάνω στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Γρανάδας θα προσπαθήσει σήμερα η Εσπανιόλ, αν και ο αντίπαλος μόνο ως βατός δε λογίζεται. Το τρίποντο απέναντι στους Ανδαλουσιάνους έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο ηττών και μίας ισοπαλίας σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τους Καταλανούς, όμως, να έχουν σκοράρει σε όλα αυτά τα ματς. Πολύ αποδοτικοί μέσα στο «σπίτι» τους, αγνοούν τη λέξη «ήττα» στα επτά τελευταία ματς για τη λίγκα (3-4-0). Στη 10η θέση του πίνακα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σύνολο του Κίκε Φλόρες. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, έρχεται με στόχο το διπλό, το οποίο θα τη φέρει -έστω και για λίγες ώρες- στην κορυφή της βαθμολογίας (σ.σ. η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σοσιεδάδ αργότερα). Πήραν αυτό που ήθελαν οι Σεβιγιάνοι μέσα στο «Σαντάρ», διευρύνοντας τις θετικές εκτός έδρας επιδόσεις τους και δείχνοντας ότι η… κατάρα των εκτός έχει μπει οριστικά στο… χρονοντούλαπο. Μόνο νίκες μετρά το σύνολο του Χόρχε Σαμπάολι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε όλα αυτά τα ματς. Ταυτόχρονα, έχει φύγει με το διπλό από τις 4/5 τελευταίες εξόδους της για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Τεράστια η συμβολή του Αργεντινού τεχνικού στη φετινή πορεία, με τους 42 βαθμούς να αποτελούν την καλύτερη επίδοση για πρώτο γύρο στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Σε πολύ καλή κατάσταση η Σεβίλλη, θα τη στηρίξουμε.

Εύκολα ο ΠΑΟΚ

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το χάντικαπ -1 γκολ του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.08 στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται). «Θέλουμε δουλειά στο αμυντικό κομμάτι». Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα του Μάκη Χάβου μετά την ήττα 4-1 στο δεύτερο ντεμπούτο της καριέρας του στον πάγκο του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες δεν ανταποκρίθηκαν στην «αγγαρεία» της Θεσσαλονίκης εναντίον του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, το 0-2 του πρώτου αγώνα στέρησε το κίνητρο και κάπως έτσι ήρθε ακόμη μια ήττα απ’ τον δικέφαλο, η τρίτη φετινή σ’ όλες τις διοργανώσεις. Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια εναντίον του Παναιτωλικού αναζητά σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται ξανά έπειτα από μόλις τρεις ημέρες. Παρά το σαρωτικό ροτέισον του Βλάνταν Ίβιτς, ο δικέφαλος έκανε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση την Πέμπτη, πήρε στα σοβαρά το παιχνίδι, είχε ρυθμό και συνεργασίες, έβγαλε τέσσερα γκολ και ικανοποίησε τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις, καθώς είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 0-1 της Δευτέρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα να το κάνει σχετικέ εύκολα.

Κανένα πρόβλημα για Μπάμπεργκ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ράστα Βέτχα – Μπάμπεργκ, στον οποίο θα πάμε με το Under 69.5 των γηπεδούχων, σε απόδοση 1.95. Η χειρότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα υποδέχεται την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της χώρας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε έκπληξη αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι «χαώδης», αυτό φάνηκε και στον αγώνα του πρώτου γύρου που η Μπάμπεργκ νίκησε με 104-75 χαλαρώνοντας κιόλας στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη 42 πόντους διότι ο αγώνας διεξήχθη Τρίτη και δύο ημέρες υποδεχόταν την ΤΣΣΚΑ για την Euroleague, δηλαδή έκανε συντήρηση δυνάμεων. Σήμερα η Μπάμπεργκ λογικά θα διαλύσει την ασθενέστατη ουραγό διότι όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν ο Τρινκιέρι, όταν η ομάδα του πάθει αυτά που έπαθε από Ολυμπιακό και Ρεάλ, κυρίως στην άμυνα δεχόμενη 83 και 91 πόντους αντίστοιχα, ζητάει από τους παίκτες του την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά, δηλαδή πανίσχυρη άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Καλές επιλογές με ισοδύναμες πιθανότητες επαλήθευσης το -18.5 της Μπάμπεργκ και το Under 69.5 της Ράστα Βέχτα, θα προτιμήσουμε τη δεύτερο!

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό site, προβλέψτε σωστά και κερδίστε 50€!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ