back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ σε Ιταλία και Ρουμανία (video)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ σε Ιταλία και Ρουμανία (video)

Χαμηλότεροι οι ρυθμοί στη σημερινή ημέρα, με το ποδοσφαιρικό κουπόνι να περιλαμβάνει λιγότερες αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη δράση των Σούπερλιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με την αναμέτρηση του ιταλικού πρωταθλήματος, Ουντινέζε – Τορίνο. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες, μια εκ των οποίων είναι η Mybet.

«Ανοιχτό» ματς στο «Friuli»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ουντινέζε – Τορίνο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.92. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Ουντινέζε στο πρωτάθλημα, οι οποίες τη βοήθησαν να σκαρφαλώσει στο βαθμολογικό πίνακα. Πιο συγκεκριμένα, αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φιορεντίνα (2-2 εντός έδρας) και γνώρισε την ήττα από τις Κιέβο (2-1 εντός έδρας), Σασουόλο (1-0 εκτός έδρας), Λάτσιο (3-0 εντός έδρας) και Γιουβέντους (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ντελ Νέρι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Πεσκάρα (3-1 εντός έδρας) και Παλέρμο (3-1 εκτός έδρας). Στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι Φριουλιάνοι για το πρωτάθλημα σημείωσαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις τρεις σημειώθηκε goal-goal.

Απ’ την άλλη, η Τορίνο πορεύεται χωρίς νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Μετά από τις νίκες κόντρα στις Ρόμα (3-1 εντός έδρας), Φιορεντίνα (2-1 εντός έδρας) και Παλέρμο (4-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Μιχαΐλοβιτς αναδείχθηκε ισόπαλο με τη Λάτσιο (2-2 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη Τετάρτη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ίντερ (2-1 εκτός έδρας). Στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η «γκρανάτα» για το πρωτάθλημα σημείωσε μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Οι τέσσερις συνοδεύτηκαν από Over 2,4, ενώ παράλληλα σημειώθηκε G/G.

Με το Over 2.5 στην Κονστάντα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βιτορούλ – Βολουντάρι, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.93. Άμεσα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Βιτορούλ, μετά και την απρόσμενη ήττα που υπέστη στην έδρα της Τιμισοάρα (1-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκεόργκε Χάτζι φιλοξένησε την Κλουζ, της οποίας και επικράτησε με 2-1, χάρη σε δυο πέναλτι. Με τη νίκη της αυτή, η Βιτορούλ έφτασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση, μαζί με τη νεοφώτιστη Γκαζ Μετάν. Εντός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, έχοντας επικρατήσει στα πέντε τελευταία. Απ’ την άλλη, την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Βολουντάρι, η οποία είχε απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φλορίν Μαρίν φιλοξενήθηκε από την Ιάσι, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-2. Με τη νίκη της αυτή, η Βολουντάρι έφτασε τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ούσα και στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες και θα πάμε με το Over 2.5.

Αυτές ήταν οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με την ανάλυση και τη στοιχηματική εκτίμηση για τον αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πέφτει η «αυλαία» της αγωνιστικής στη Σούπερλιγκ.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=K9YVh6GDZwA

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ