back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Στον αέρα” η νέα Ιστοσελίδα της Ι. Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου, Αστυπαλαίας!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ"Στον αέρα" η νέα Ιστοσελίδα της Ι. Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου, Αστυπαλαίας!

Η παρουσία της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου – Καλύμνου – Αστυπαλαίας στο Διαδίκτυο είναι γεγονός. Η ιστοσελίδα αποτελείται από μια ηχητική εισαγωγή, προτού ο επισκέπτης περιηγηθεί στην κυρίως σελίδα, που είναι διαρθρωμένη σε ενότητες και αφορούν τη διοικητική δομή, την κοινωνική διακονία, την ιστορία, τους ναούς, τις μονές, τα μνημεία, τους Αγίους, τα μουσεία και την εκδοτική δραστηριότητά της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι πέραν των ανωτέρω, παρουσιάζονται και προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο τα τρία νησιά της Μητροπόλεως. με πλούσιο πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό.

Επιπροσθέτως, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Μητροπολίτου Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. ΠΑΪΣΙΟΥ την ποιμαντική, εκκλησιαστική και κοινωνική δραστηριότητά του, φωτογραφικό υλικό με τις δράσεις, καθώς επίσης και βιογραφικά σχεδιάσματα των προκατόχων του.

Όπως σ’ όλους τους εκκλησιαστικούς ιστοχώρους, υπάρχουν ειδικά links (σύνδεσμοι) που δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να πλοηγηθεί σε διάφορους εκκλησιαστικούς και θεολογικούς φορείς, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, ακαδημίες, επιστημονικά ινστιτούτα, κλπ.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Στέφανο Κατέ, και υλοποιήθηκε από τον κ. Ακη Γρεκό, που θα είναι και ο υπεύθυνος.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι www.im-leka.gr

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ