back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στους Λειψούς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “η Ζωή”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτους Λειψούς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "η Ζωή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών  Λέρου “Η ΖΩΗ” πραγματοποίησε στην 1/12/2019 ένα ταξίδι στο νησί των Λειψών, κατόπιν συνεννοήσεως του Συλλόγου με τον δήμαρχο του νησιού κύριο Μάγγο Φώτιο και την αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Κλάψη Ισιδώρα, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων και την ένταξη τους στην ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η συνάντηση διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου και παρευρέθηκαν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος κύριος Σπύρου Μπενέτος  ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο της Λέρου για το έργο του και κάτοικοι του νησιού.

Αρχικά τον λόγο ανέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κύριος  Ακογλάνης Πέτρος ο οποίος ευχαρίστησε το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο των Λειψών και τους κατοίκους όπου τίμησαν με την παρουσία τους  αυτή την εκδήλωση και κατόπιν τα παιδιά της Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ (Τοπική Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου )όπου ανέλαβαν όλη την παρουσίαση της ενημέρωσης .Ευχαρίστησε κατά βάση την κυρία Παραδείση Κατερίνα  που όποτε χρειαστεί ο Σύλλογος  την βοήθεια της εκείνη δηλώνει <<παρούσα>> και  το μέλη του Δ.Σ. (Φωκά Νικόλαο και Πεντζίκη Έλενα) όπου συνόδευσαν  τα παιδιά σε αυτή την δράση.

(Υ.Γ. τα παιδιά της Επιτροπής Νέων ευχαριστούν θερμά την αρχηγό-υπεύθυνη της ομάδας Σιφουνιού Ισιδώρα , η οποία είχε <<φορτωθεί >>την παρουσίαση. Επίσης ευχαριστούμε τον μικρό Σιφουνιό Παντελή ο οποίος είναι το καμάρι της ομάδας μας !)

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ