back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια Αντιδημάρχου Λέρου στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγχαρητήρια Αντιδημάρχου Λέρου στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Συγχαίρω θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν, έπειτα από μία διαρκή και επίπονη προσπάθεια, να εισαχθούν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Στην νέα τους ακαδημαική, πλέον, πορεία τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και να συνεχίσουν να γεμίζουν το οπλοστάσιο τους με γνώσεις πολύτιμες για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια τους τη ζωή.

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Οσοι δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να να απελπίζονται. Δεν τα κατάφεραν σε μία δοκιμασία αλλά η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, τις οποίες μπορούν και πρέπει να αξιοποιήσουν με περισσότερο κόπο και συστηματικότερες προσπάθειες και τότε θα πετύχουν τους στόχους τους.

Οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα τα επίπεδα και μας γεμίζουν όλους με περιφάνια και αισιοδόξια για το μέλλον του νησιού μας.


Ο Αντιδήμαρχος Λέρου

Σοροκάκης Ιωάννης

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ