back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Λέρου για την εισαγωγή των μαθητών της Λέρου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Λέρου για την εισαγωγή των μαθητών της Λέρου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

“Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους νεολαίους συμπατριώτες μαθητές που κατάφεραν σήμερα να διαβούν την πόρτα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να κάνουν μια καινούργια αρχή στη ζωή τους ως πρωτοετής φοιτητές.

Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στους καθηγητές που είναι αρωγοί και σύμβουλοι στην προσπάθεια αυτή και φυσικά στους γονείς που υποστήριξαν τα παιδιά τους και συμμερίζονταν την αγωνία τους όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων.

Για όσους δεν μπόρεσαν να πετυχουν το στόχο τους και να περάσουν σε μια σχολή της προτίμησης τους, έχω να τονίσω ότι η ζωή συνήθως μας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες αρκεί να έχουμε την προνοητικότητα να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.
 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
 

Ο Αντιδήμαρχος Λέρου εξέδωσε για τον ίδιο λόγο δελτίο τύπου όπου αναφέρει τα εξής:

“Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του νησιού μας που κατάφεραν να εισαχθούν σε αυτά. Κατάφεραν μια επιτυχία ύστερα από δύσκολη, κοπιαστική και ψυχοφθόρα διαδικασία, αυτής των εισαγωγικών εξετάσεων. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους δάσκαλους και στους γονείς που με αγάπη και γνώση συμπαραστάθηκαν και τους προσέφεραν την απαιτούμενη βοήθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου τους.

Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν προσωρινά το στόχο τους, θα ήθελα να τους εκφράσω τη συμπάθεια μου και να τους διαβεβαιώσω ότι μια πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει τη ζωή μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ