back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λέρου με τον Αντιπρόεδρο της Aegean

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνάντηση Δημάρχου Λέρου με τον Αντιπρόεδρο της Aegean

Με αφορμή τη συμπλήρωση των δυο ετών από την προηγούμενη συνάντηση, αλλά και τη λήξη της υπάρχουσας σύμβασης για την εξυπηρέτηση των άγονων αερογραμμών στις 31 Μαρτίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λέρου με τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ της Aegean κ. Ε. Βασιλάκη.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη μη προκήρυξη διαγωνισμού και αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους των δημάρχων των άγονων γραμμών, που επίσης ήταν παρόντες, προκειμένου να επιτευχθεί το συντομότερο η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος Λέρου παρευρέθηκε επίσης στη συνεδρίαση της ΠΕΔ,  όπου παρόντες ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος και ο βουλευτής κ. Γάκης. Τα κύρια θέματα που τους απασχόλησαν ήταν η ενημέρωση για το ΕΣΠΑ 2014-2020 από στελέχη της διαχειριστικής αρχής της ΠΝΑ, η παρουσίαση της μελέτης αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας μας από τους αρμόδιους μελετητές καθώς και η λήψη πρωτοβουλιών προς το αρμόδιο Υπουργείο για την προκήρυξη της σύνδεσης των άγονων αερογραμμών. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας της ΠΕΔ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ