back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λέρου με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή και Δ. Γάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνάντηση Δημάρχου Λέρου με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή και Δ. Γάκη

Τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κουρουμπλή, συνοδευόμενο από το βουλευτή του νομού Δωδεκανήσου κ. Δ. Γάκη και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε ο Δήμαρχος Λέρου στο γραφείο του, στα πλαίσια της επίσκεψης του κ. Κουρουμπλή στο νησί της Λέρου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βογιατζής και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Τσακυριός, Βασιλείου, Μουντάκης και Κοντογιωργάκης.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Δήμαρχος εξήρε το κοινωνικό έργο που έχει να παρουσιάσει ο κ. Κουρουμπλής στη διάρκεια της θητείας του ως γραμματέας στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, καθώς και την αγωνιστικότητα και συμπαράσταση του κ. Γάκη όποτε του ζητηθεί. Εξέφρασε την αγανάκτηση του για τη σημερινή οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση και κατά συνέπεια ο Δήμος Λέρου από τις περικοπές. Αναφέρθηκε και στην αναστάτωση των κατοίκων του νησιού από το κλείσιμο των υπηρεσιών, ενώ τόνισε ότι η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί τα νησιά στην ερήμωση και την απομόνωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων.

Απαντώντας ο κ. Κουρουμπλής και ο κ. Γάκης αναφέρθηκαν στην εξαθλιωτική πολιτική που ακολουθείται από τις κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και δεσμεύτηκαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν γίνει κυβέρνηση, θα δώσει μεγάλη σημασία στην ανάταση των ακριτικών νησιών.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ