back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις μήνες χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο το Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤρεις μήνες χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο το Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου!

Λίγο περισσότερο από 3 μήνες έχει μείνει Χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο το Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου αφού στις 5 Δεκεμβρίου 2011, έληξε η θητεία του προηγούμενου Δ.Σ.

Από τότε ως σήμερα -και για άγνωστους λόγους- το Υπουργείο Υγείας δεν έχει ορίσει νέο Διοικητικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα την υπολειτουργία των υπηρεσιών του ΚΘΛ, αφού δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τις προμήθειες, τις εγκρίσεις δαπανών κ.α.

Σε Τ/Φ επικοινωνία που είχαμε με πρώην μέλη του Δ.Σ. (η θητεία των οποίων έχει λήξει), πληροφορηθήκαμε ότι είναι θέμα χρόνου ο ορισμός νέου Δ.Σ. από το Υπουργείο, ενώ αναμένεται και η σχετική απόφαση η οποία θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ… 

Η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τον Διοικητή του ΚΘΛ κ. Εμμ. Σούλο.

Παρόλα αυτά εκφράζεται μια έντονη δυσπιστία στα λεγόμενα του Υπουργείου, αφού όπως μας είπαν τοπικά κομματικά στελέχη του κυβερνόντος κόμματος, «το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί και μάλιστα πρόσφατα…»  

Σύμφωνα με άλλες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, στο “τραπέζι” έχει πέσει πρόταση, όπως οριστεί και πάλι Αναπληρωτής Διοικητής στο ΚΘΛ (πριν την κατάργηση της συγκεκριμένης θέσης, Αναπληρωτής Διοικητής ήταν ο πρώην Δήμαρχος Λέρου κ. Ιωάννης Αντάρτης).

Πηγή: leros.com.gr 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ