back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στην Κω…

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στην Κω...

Εξιχνιάστηκε χθες (07-01-2013), από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, υπόθεση μαστροπείας και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 47, 42, 58 ετών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες μετά από σχετικό έγγραφο πληροφοριών της Πρεσβείας της Ρουμανίας, πρόεκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι προήγαγαν στην πορνεία δυο γυναίκες υπηκόους Ρουμανίας ηλικίας 19 και 25 ετών.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι διαχειρίζονται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κω, είχαν προσλάβει τις δυο αλλοδαπές ως χορεύτριες και όπως διαπιστώθηκε στις 3 και 04-01-2013 τις εξώθησαν στην πορνεία με θαμώνες του καταστήματος έναντι αμοιβής.

Επιπλέον στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από σχετική καταγγελία συνελήφθη ένας 46χρονος υπήκοος Ρουμανίας, γιατί εκβίαζε τον 47χρονο κατηγορούμενο ζητώντας του χρήματα σχετικά με την υπόθεση της μαστροπείας.

Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα στο εν λόγω κατάστημα, βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις για στέρηση άδειας εργασίας προσωπικού και συνελήφθησαν μια 25χρονη υπήκοος Αλβανίας γιατί δεν διέθετε βιβλιάριο υγείας προσωπικού και μια 19χρονη υπήκοος Ρουμανίας ως προσωρινά υπεύθυνη.

Οι τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του χρονικών ορίων του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ