back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Συναντήσεις του Υφυπουργού Τουρισμού με τους Τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Συναντήσεις του Υφυπουργού Τουρισμού με τους Τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων»

Στόχος η αναζήτηση συμφωνίας και ευρείας συναίνεσης για τις μεγάλες αλλαγές στην τουριστική εκπαίδευση

Με στόχο την αναζήτηση ενός κοινού τόπου συνεννόησης και συναίνεσης σε σχέση με τις μεγάλες αλλαγές που προετοιμάζονται στις δομές τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, ο Υφυπουργός, κ. Μάνος Κόνσολας, ξεκίνησε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσει για το περιεχόμενο και τη στόχευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα αναλάβει η κυβέρνηση.

Οι συναντήσεις του κ. Κόνσολα ξεκίνησαν με τον Τομεάρχη Τουρισμού του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην Υπουργό, κ. Γιώργο Νικητιάδη, καθώς και τον Βουλευτή και Τομεάρχη Τουρισμού του ΚΚΕ, κ. Κατσώτη Χρήστο, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις με την κα. Νοτοπούλου Κατερίνα (Βουλευτή και Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ), τον κ. Λιάπη Δημήτρη (Τομεάρχη Τουρισμού του Μέρα 25) και την κα. Αθανασίου Μαρία (Βουλευτή και Τομεάρχη Τουρισμού της Ελληνικής Λύσης).

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας αναφέρει:

«Σταθερή πεποίθησή μου είναι ότι ο τουρισμός αποτελεί πεδίο σύγκλισης και συνεννόησης ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις.

Ξεκινήσαμε ένα κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το περιεχόμενο, αλλά και τη στόχευση μιας ολοκληρωμένης νομοθετικής παρέμβασης που αναβαθμίζει την τουριστική εκπαίδευση.

Επιδίωξη μας είναι να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση σε αυτή τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ