back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρόδος: Ομολόγησαν ένας Ελληνας και ένας Αλβανός για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΡόδος: Ομολόγησαν ένας Ελληνας και ένας Αλβανός για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα δύο άτομα που κρατούνταν και ανακρίνονταν όλη τη νύχτα στο ΑΤ Ρόδου ομολόγησαν. 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες παραδέχονται ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε αλλά ο ένας ρίχνει στον άλλον το έγκλημα. 

Πρόκειται για έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονη Αλβανό. 

Οι δύο άνδρες χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι και νομίζοντας ότι ήταν νεκρή την πέταξαν στη βράχια για να πέσει στη θάλασσα από μεγάλο ύψος. Οπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιατικά πνίγηκε στη θάλασσα. 

Το έγκλημα σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες έγινε στο εξοχικό σπίτι του ενός από τους δράστες στην περιοχή της Λίνδου. Οταν θεώρησαν ότι η κοπέλα είναι νεκρή την μετέφεραν με αγροτικό όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά.

Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι άνηκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

Οι αστυνομικές αρχές και το Λιμενικό Ρόδου κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της φοιτήτριας που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, έχοντας στα χέρια τους οπτικό υλικό από τουλάχιστον δύο σημεία που πέρασε η νεαρή.

Οπως μεταδίδει η Ροδιακή, το βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών το βράδυ της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Μάλιστα, οι αρχές είχαν στα χέρια τους λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, κάτι που διευκόλυνε περαιτέρω το έργο τους. 

Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο. 

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 21χρονης οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει συμβεί.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές», είπε η μητέρα της.

Σχετικά με το εάν διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα, για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Ερωτηθείσα εάν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger». 

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί, τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου.΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», λέει.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται από χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

«Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πηγή: iefimerida.gr 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ