back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας : «Επικίνδυνοι και ανεπαρκείς όσοι διακινούν σενάρια περί επικινδυνότητας των νησιών μας»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΥφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας : «Επικίνδυνοι και ανεπαρκείς όσοι διακινούν σενάρια περί επικινδυνότητας των νησιών μας»

Απόλυτος και έντονα επικριτικός απέναντι σε όσους διακινούν σενάρια για τον διαχωρισμό των νησιών, ως προς την επικινδυνότητά τους, για τη διαχείριση του Covid-19, ήταν και πάλι ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha.

Ο κ. Κόνσολας χαρακτήρισε επικίνδυνους, ανεπαρκείς και ανεύθυνους, όσους διακινούν σενάρια περί επικινδυνότητας των νησιών μας, τονίζοντας ότι εντολή του Πρωθυπουργού είναι η ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό των δομών δημόσιας υγείας στα νησιά, ενώ το Υπουργείο Υγείας εκπονεί σχέδιο για την υγειονομική θωράκιση των νησιών και του τουρισμού μας.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού τόνισε, επίσης, τη σημασία τήρησης και αυστηρής εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο Τουρισμού είναι σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=l1uqas_brCM&feature=youtu.be

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ