back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαγωνισμός για την καθαριότητα λιμένων Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιαγωνισμός για την καθαριότητα λιμένων Λέρου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ∆ΕΙΞΗ ΑΝΑ∆ΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΛΕΡΟΥ»

Ο Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Πάτµου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιµής (χαµηλότερη τιµή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Καθαριότητα λιµένων Λέρου», προϋπολογισµού 52.771,04€ πλέον του Φ.Π.Α.

1. Αναθέτων Φορέας – Στοιχεία επικοινωνίας: Αναθέτων φορέας: ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Πάτµου (∆Η.ΛΙ.ΤΑ.Π.) Είδος αναθέτοντος φορέα: ∆ιαδηµοτικό Ν.Π.∆.∆. ∆ιεύθυνση: Χώρα Πάτµου Ταχ. Κωδ.: 855 00 Τηλ.: 22473 60307 Telefax: 22470 33355 e-mail: dilitap@yahoo.gr Ιστοσελίδα: www.dilitap.gr Κωδικός NUTS: GR421

2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άµεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύµβασης στη διεύθυνση διαδικτύου www.dilitap.gr. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν επίσης να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύµβασης από το γραφείο του ∆Η.ΛΙ.ΤΑ.Π. κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών µε δαπάνες και φροντίδα τους.

3. Κωδικός CPV: 90610000-6 (Υπηρεσίες καθαρισµού και σάρωσης οδών).

4. Κωδικός NUTS τόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας: GR421 ∆Ω∆ΕΚΑΝΗΣΑ.

5. Περιγραφή της δηµόσιας σύµβασης: Καθαρισµός των λιµένων Λακκίου και Αγίας Μαρίνας, καθώς και των αλιευτικών καταφυγίων Παντελίου και Ξηροκάµπου Λέρου σε καθηµερινή βάση (συνολικά 5.248 ώρες εργασίας), καθώς και αποκοµιδή ογκωδών αντικειµένων µία φορά την εβδοµάδα.

6. Εναλλακτικές προσφορές: ∆εν επιτρέπονται.

7. Χρόνος εκτέλεσης υπηρεσίας: Είκοσι (20) µήνες από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης. 8. ∆ικαιούµενοι συµµετοχής:

8.1. ∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν φυσικά ή νοµικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στο αντικείµενο του καθαρισµού εξωτερικών χώρων και που είναι εγκατεστηµένα σε: α) σε κράτος-µέλος της Ένωσης, β) σε κράτος-µέλος του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Σ∆Σ, στο βαθµό που η υπό ανάθεση δηµόσια σύµβαση καλύπτεται από τα Παραρτήµατα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σηµειώσεις του σχετικού µε την Ένωση Προσαρτήµατος I της ως άνω Συµφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες που δεν εµπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διµερείς ή πολυµερείς συµφωνίες µε την Ένωση σε θέµατα διαδικασιών ανάθεσης δηµοσίων συµβάσεων.

8.2. Οι ενώσεις οικονοµικών φορέων συµµετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 του Ν. 4412/2016. ∆εν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριµένη νοµική µορφή για την υποβολή προσφοράς. Σε περίπτωση που η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νοµική της µορφή πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενός και µοναδικού φορολογικού µητρώου για την ένωση (πχ κοινοπραξία).

8.3. Οικονοµικός φορέας συµµετέχει είτε µεµονωµένα, είτε ως µέλος ένωσης.

9. Υποδιαίρεση σε τµήµατα: ∆εν προβλέπεται.

10. Παραλαβή προσφορών: Ως ηµεροµηνία λήξης της προθεσµίας παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισµό, ορίζεται η 22α Ιουνίου 2017, ηµέρα Πέµπτη και ώρα 11:00π.µ. Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί στα γραφεία του ∆ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Πάτµου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 4412/2016. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισµού.

11. Χρόνος ισχύος προσφορών: Έξι (6) µήνες από την επόµενη της διενέργειας του διαγωνισµού.

12. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική

13. Χρηµατοδότηση: Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 20.6279.0002 του προϋπολογισµού του ∆Η.ΛΙ.ΤΑΠ. Σχετικές η υπ’ αριθ. 73/2017 Απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου για τη διάθεση της πίστωσης και η βεβαίωση της Αναπλ. Προϊσταµένης του Τµήµατος Εκµετάλλευσης και ∆ιοικητικού, επί της υπ’ αριθµ. 107/2017 Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιµου ποσού, τη συνδροµή των προϋποθέσεων της παρ. 1α του άρθρου 4 του Π∆ 80/2016 και τη δέσµευση στα οικείο Μητρώο ∆εσµεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης µε α/α 2.

14. Ενστάσεις: Σε περίπτωση ένστασης κατά πράξης της αναθέτουσας αρχής, η προθεσµία άσκησής της είναι πέντε (5) ηµέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόµενης πράξης στον ενδιαφερόµενο οικονοµικό φορέα. Για την άσκηση ένστασης κατά της διακήρυξης, η ένσταση υποβάλλεται µέχρι πέντε (5) ηµέρες πριν από την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής προσφορών. Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του ∆Η.ΛΙ.ΤΑ.Π. Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, µε την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου υπέρ του ∆ηµοσίου ποσού ίσου µε το ένα τοις εκατό (1%) επί της εκτιµώµενης αξίας της σύµβασης.

15. ∆ηµοσιεύσεις: Το συνολικό κείµενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜ∆ΗΣ (www.promitheus.gov.gr) και στις ιστοσελίδες του Προγράµµατος «∆ΙΑΥΓΕΙΑ» και στο site του ∆Η.ΛΙ.ΤΑ.Π. (www.dilitap.gr).

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ