back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΡΟΥ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΩΤΤΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΡΟΥ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΩΤΤΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Με αφορμή την ανάληψη ενεργειών του Δήμου Λέρου σχετικά με την αποκατάσταση και αξιοποίηση των ιστορικών μνημείων του νησιού, σήμερα ο κ. Κωττάκης εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου εν είδει «ενημέρωσης πολιτών».

Σε αυτήν την «ενημέρωση» ο κ. Κωττάκης αναφέρεται εν γένει στην ΤΡΟΜΕΡΗ και ΦΟΒΕΡΗ θητεία του, πλην όμως ΞΕΧΑΣΕ να μας πει ότι το συγκεκριμένο έργο των «ιστορικών διαδρομών» το οποίο έγινε επί των ημερών του, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ μέχρι και σήμερα σε όλους τους πολίτες της Λέρου, και ήταν ένα από τα κυριότερα επιχειρήματα της δημοτικής μας παράταξης στην προεκλογική περίοδο του 2010 όπου ο Λεριακός λαός έστειλε τον κ. Κωττάκη στο σπίτι του.

Αυτό διότι όπως όλοι ενθυμούνται, το έργο των λεγόμενων «ιστορικών διαδρομών» ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΊΠΟΥ 650.000 ευρώ (!), για μερικά πέτρινα κιόσκια, μεταλλικά κιγκλιδώματα και ημιτελή, ενώ ποτέ δεν τοποθετήθηκαν ΣΕ ΟΛΑ πινακίδες με πληροφοριακό υλικό όπως διατείνεται.

Είναι προφανές ότι ο κ. Κωττάκης έχει ξεχάσει τους λόγους για τους οποίους ευρίσκεται εκτός της πολιτικής σκηνής του νησιού, όμως τόσο η παρούσα Δημοτική Αρχή όσο και οι κάτοικοι του νησιού ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ τον κ. Κωττάκη να αναφέρει στον Λεριακό λαό τι ΑΚΡΙΒΩΣ συμπεριελάμβανε το έργο των «ιστορικών διαδρομών» στο οποίο αναφέρεται, καθώς και το ΣΥΝΟΛΙΚΟ και επιμέρους ΚΟΣΤΟΣ του έργου.

Τον ενημερώνουμε ότι αν δεν το κάνει ο ίδιος, θα ανατρέξουμε στον φάκελο του έργου και θα το κάνουμε εμείς για αυτόν.

Και μετά κ. Κωττάκη θα δούμε «ποιος θα γελάσει και ποιος θα κλάψει».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ