back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Εθιμοτυπική επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Εθιμοτυπική επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Λέρου πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος/Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης ΛΣ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.κ. Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεμέλαρος Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος, κ. Καστής Δημήτριος, κ. Γρεκός Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλης Νεκτάριος o διευθυντής στο γραφείο αρχηγού – πλοίαρχος Μπότσης Δημοσθένης ΛΣ, ο διευθυντής ΥΟΘΕ- αντιπλοίαρχος Χριστιανός ΛΣ, ο υποπλοίαρχος κ. Πλεύρης ΛΣ, ο Περιφερειάρχης Δωδεκανήσου – Αρχιπλοίαρχος κ. Αργυράκης ΛΣ, ο Φρούραρχος Αντιπλοίαρχος Π. Φιλιππίδης ΠΝ, ο Διοικητής του 588 ΤΕ κ. Γιαννόπουλος, ο Αντιπλοίαρχος κ. Ρίγγας, ο πλωτάρχης κ. Μπιλλήρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής Λέρου με το Λιμενικό Σώμα και ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η επιπλέον στελέχωση του Λιμεναρχείου και των σκαφών του Λιμενικού Σώματος καθώς και η βοήθεια του Αρχηγού στην αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ