back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολοκλήρωση επίσκεψης Πάνου Καμμένου και Μίκας Ιατρίδη σε Λέρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟλοκλήρωση επίσκεψης Πάνου Καμμένου και Μίκας Ιατρίδη σε Λέρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η επίσκεψη του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου και της Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη στη Λέρο, τους Λειψούς, το Αγαθονήσι και τους Αρκιούς.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους, ο Πρόεδρος και η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ακρίτες νησιώτες, οι οποίοι, παρά την εγκατάλειψη τους από τη συγκυβέρνηση, επιμένουν να ζουν στον τόπο τους και να ενημερωθούν από τους αλιείς της Λέρου και των Λειψών για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η αλιεία στην περιοχή.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος με τη Μίκα Ιατρίδη είχαν συναντήσεις με το Δήμαρχο του Αγαθονηαίου, κ. Κόττορο και το Δήμαρχο των Λειψών κ. Σπύρου. Και οι δύο Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι κάτοικοι.

Μεταξύ των προβλημάτων που αναφέρθηκαν ήταν η κατάργηση βασικών υπηρεσιών, όπως η ΔΟΥ Λέρου, αλλά και η έλλειψη εκπαιδευτικών που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στα νησιά, γεγονός που αν δεν επιλυθεί, θα αναγκάσει τις οικογένειες με παιδιά να φύγουν από τον τόπο τους.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εγκαινίασε το νέο γραφείο του Κινήματος στη Λέρο.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ